Orange County Resort Hotel

Otel Konum
Denize sıfır konumlandırılmış farklı mimarisi ile masmavi denizin yarattığı derin huzur ve Orange County Hotels’in kendine özgü hareketli tatil konseptinin birleştirildiği , kısacası huzur ve eğlencenin mükemmel dengesini yakalayan Orange County Resort Hotel Alanya ile unutulmaz bir tatil hatırası sizleri bekliyor. Antalya Havalimanına 90 km, dünyaca ünlü tarihi yerlerin bulunduğu; Manavgat şehir merkezine 15 km, Side şehir merkezine 30 km, Alanya şehir merkezine 30 km uzaklıkta konumlu tesise ücretli taksi ve otobüs imkânıyla ulaşabilirisiniz.
Tesis Bilgileri
Orange County Resort Hotel Alanya için hizmet vermekte olan otopark, tesise 10 dk mesafededir.
Konaklama
Orange County Resort Hotel Alanya misafir memnuniyeti ön planda tutularak özenle hazırlanan zengin menü ve içecek alternatifleriyle sunulan ” Ultra Her Sey Dahil ” konsept ile hizmet vermektedir.
Oda Özellikleri
Orange County Resort Hotel Alanya muhteşem bir manzara ve konfor sunan 555 oda ve 1110 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.
Standart Oda ; deniz , havuz veya bahçe manzaralı olup , maksimum 2+2 kişi kapasitelidir.
Aile Odası ve Apart Odalar ; blokajı tesise ait olarak manzarası belirlenen odalar olup ,girişte bir oda ve devamında yatak odasına açılan bir oda daha bulunmaktadır , diğer oda için ayrı bir giriş bulunmamaktadır, maksimum 2+4 kişi kapasitelidir.
Suite Oda ; blokajı tesise ait olarak manzarası belirlenen odalar olup , maksimum 2+4 kişi kapasitelidir.